امروز سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۷
۱۰:۲۸:۳۲ - یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۵
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
دانشگاه ارومیه و دانشگاه های یوتای آمریکا و فیلیپس- ماربورگ آلمان تفاهم نامه همکاری امضاء کردند. به گزارش پرتال دانشگاهی کشور به نقل از خبرگزاری مهر، تفاهم نامه های علمی و پژوهشی مشترک به امضای روسای دو دانشگاه ارومیه و یوتا و دانشگاه ارومیه و فیلیپس- ماربورگ آلمان رسید. هدف از این تفاهم نامه ها، […]

هدف از این تفاهم نامه ها، گسترش همکاری های مشترک آموزشی، تحقیقاتی و فناوری و همچنین مشارکت فعال استادان و محققان در زمینه های علمی و پژوهشی است.
ارائه تسهیلات لازم برای شرکت استادان و محققان دانشگاه در گردهمائی ها و هم اندیشی های علمی و بین المللی، تبادل استاد و دانشجو به منظور گذراندن فرصت های مطالعاتی، مبادله اطلاعات، کتب، نشریات علمی و تحقیقاتی و موارد علمی و پژوهشی مورد نیاز، همکاری های علمی و پژوهشی در زمینه های مختلف مطالعاتی دریاچه ارومیه، با همکاری مرکز مطالعات دریاچه ارومیه از مفاد این تفاهم نامه ها است.
گفتنی است: اعتبار این تفاهم نامه ها به مدت ۵ سال و قابل تمدید نیز خواهد بود.

داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

New Page 1